<div style='color: #000;'>Teruggave van energiebelasting?</div><div style='color: #d9782d;'>Wij zijn er blij mee!</div> <div style='color: #000;'>Ons nieuwe adres:</div><div style='color: #d9782d;'>Brasem 32</div> <div style='color: #000;'>Meer weten over geld geven?</div><div style='color: #d9782d;'>Zie tabblad 'donaties'</div> <div style='color: #000;'>Hellevoetsluis... </div><div style='color: #d9782d;'>Vestingstad aan </div><div style='color: #d9782d;'>het Haringvliet</div> <div style='color: #000;'>Voor vragen over uw voedselpakket </div><div style='color: #d9782d;'>06 - 24 21 43 19</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/voedselveiligheid.html'><div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div></a> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/ideale-boodschappenlijst.html'><div style='color: #000;'>Verse groenten erg gewild</div><div style='color: #d9782d;'>bij de voedselbanken</div></a> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/vrijwilliger-worden.html'><div style='color: #000;'>Ruim 80 vrijwilligers zijn actief </div><div style='color: #d9782d;'>bij ons betrokken</div></a> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/ambassadeurs.html'><div style='color: #000;'>Postcode Loterij steunt </div><div style='color: #d9782d;'>de voedselbanken</div></a>

Stichting Voedselbank Hellevoetsluis zoekt:

1. Chauffeur

2. Coördinator voedseluitgifte /winkelformule

3. Coördinator werkvloer

Toelichting:

De Stichting Voedselbank Hellevoetsluis kent uitsluitend vrijwilligerswerk zonder enige vergoeding. Zie voor informatie over de organisatie de website van de Stichting:  https://hellevoetsluis.voedselbankennederland.nl

Informatie of reacties: secretariaat@hellevoetsluis.voedselbankennederland.nl

---------------------

1. Profielschets chauffeur

De stichting zoekt een vrijwilliger die de doelstelling van de voedselbank onderschrijft en binnen de voedselbank als chauffeur wil komen meewerken.

Het gaat hierbij om het meedraaien in het chauffeursteam in samenwerking met de coördinator logistiek in de vestiging van de Voedselbank op bepaalde dagen via een door de coördinator opgesteld rooster.

Dit houdt in:

 • het ophalen van brood, diepvries, levensmiddelen, groenten en fruit;
 • het hanteren van de eisen van voedselveiligheid bij temperatuurmetingen en verpakken van brood;
 • het ophalen van goederen bij het distributiecentrum in Rotterdam en andere voedselbanken;
 • het ophalen van aardappelen, groenten of fruit bij tuinders in regio.

Gemiddelde tijdsomvang één ochtend in de week volgens rooster.

Enige flexibiliteit wordt gevraagd om zich in te zetten bij onverwachte acties waarbij goederen worden aangeboden en vervoer geregeld moet worden.

De voorkeur gaat verder uit, vanwege een evenwichtige verdeling van taken over de verschillende leeftijdsgroepen, naar iemand die de pensioengerechtigde leeftijd nog niet of pas onlangs heeft bereikt.

---------------------

2. Profielschets coördinator voedseluitgifte / winkelformule

De stichting zoekt op korte termijn een vrijwilliger die de doelstelling van de voedselbank onderschrijft en binnen de voedselbank de coördinatie van de werkzaamheden op de werkvloer voor zijn/haar rekening neemt samen met de huidige coördinator.

Het gaat hierbij om het coördineren van de werkzaamheden in samenwerking met de coördinator voedselverwerving/voedselverstrekking  in de vestiging van de Voedselbank op een bepaalde dag. Dit houdt in:

 • het voorbereiden van de winkel voor uitgifte aan de cliënten;
 • het coördineren van de uitreiking aan de cliënten;
 • het indelen van de vrijwilligers over alle genoemde werkzaamheden;
 • het voeren van de bijbehorende administratie;
 • het meedenken in het verder ontwikkelen van de winkelformule.

De voorkeur gaat verder uit, vanwege een evenwichtige verdeling van taken over de verschillende leeftijdsgroepen, naar iemand die de pensioengerechtigde leeftijd nog niet of pas onlangs heeft bereikt.

Bij voorkeur zoeken we naar iemand met ervaring in de winkelbranche

---------------------

3. Profielschets coördinator werkvloer

De stichting zoekt op korte termijn wegens uitbreiding van de activiteiten een vrijwilliger die de doelstelling van de voedselbank onderschrijft en binnen de voedselbank de coördinatie van de werkzaamheden op de werkvloer voor zijn/haar rekening neemt.

Het gaat hierbij om het coördineren van de werkzaamheden in samenwerking met de coördinator voedselverwerving/voedselverstrekking/gebouwenbeheer in de vestiging van de Voedselbank op een bepaalde dag. Dit houdt in:

 • het coördineren van de schoonmaakwerkzaamheden en meewerken hieraan;
 • het helpen bij het uitladen van de busjes die voedsel aanleveren;
 • het temperaturen van de diepvriesgoederen;
 • het ordenen van de binnenkomende goederen in de koeling en diepvries;
 • het aansturen van de vrijwilliger die op die dagen werkt;
 • bijkomende klusjes uitvoeren.

De werkzaamheden worden verricht in een of twee dagdelen per week (dagdeel is 4 a 5 uur)

De voorkeur gaat verder uit, vanwege een evenwichtige verdeling van taken over de verschillende leeftijdsgroepen, naar iemand die de pensioengerechtigde leeftijd nog niet of pas onlangs heeft bereikt.

---------------------