<div style='color: #000;'>Opbrengst winkelactie: 286 volle kratten. </div><div style='color: #d9782d;'>DANK daarvoor!</div> <div style='color: #000;'>Hellevoetsluis... </div><div style='color: #d9782d;'>Vestingstad aan </div><div style='color: #d9782d;'>het Haringvliet</div> <div style='color: #000;'>Uw financiŽle bijdrage </div><div style='color: #d9782d;'>is voor ons</div><div style='color: #d9782d;'>GOUD waard!</div> <div style='color: #000;'>Meer weten over geld geven?</div><div style='color: #d9782d;'>Zie tabblad 'donaties'</div> <div style='color: #000;'>Hier worden de pakketten </div><div style='color: #d9782d;'>samengesteld en uitgegeven</div> <div style='color: #000;'>Kijk voor het juiste mailadres</div><div style='color: #d9782d;'>bij 'over ons' en 'bestuur'</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/voedselveiligheid.html'><div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div></a> <div style='color: #000;'>Voedselbank Hellevoetsluis</div><div style='color: #d9782d;'>levert wekelijks </div><div style='color: #d9782d;'>160 pakketten</div> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/ideale-boodschappenlijst.html'><div style='color: #000;'>Verse groenten erg gewild</div><div style='color: #d9782d;'>bij de voedselbanken</div></a> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/vrijwilliger-worden.html'><div style='color: #000;'>Ruim 40 vrijwilligers zijn actief </div><div style='color: #d9782d;'>bij ons betrokken</div></a> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/ambassadeurs.html'><div style='color: #000;'>Postcode Loterij steunt </div><div style='color: #d9782d;'>de voedselbanken</div></a>

Vertegenwoordiger voedselverwerverwing

Voedselbank Hellevoetsluis zoekt per direct een vertegenwoordiger voedselverwerving m/v voor het onderhouden van bestaande relaties en het vinden van nieuwe leveranciers en sponsors.
Om de voedselaanvoer te kunnen blijven garanderen en verder te vergroten, zoekt Voedselbank Hellevoetsluis een vertegenwoordiger voedselverwerving. De taak van deze vertegenwoordiger bestaat uit het onderhouden en intensiveren van de bestaande relaties met bedrijfsleiders en ondernemers in Hellevoetsluis e.o. en daarnaast ook uit het vinden van nieuwe leveranciers en sponsors. Daarbij zal nauw worden samengewerkt met de coördinator logistiek en het bestuurslid verantwoordelijk voor PR en Sponsoring van de Voedselbank Hellevoetsluis.

Functie-eisen
Voor het goed kunnen uitvoeren van bovengenoemde functie moeten kandidaten bij voorkeur beschikken over de volgende eigenschappen en voldoen aan de volgende eisen:
• MBO+ werk- en denkniveau;
• Ervaring in verkoop of relatiebeheer;
• Affiniteit met detailhandel en / of voedingswaren- en levensmiddelen;
• Goede communicatieve vaardigheden en omgangsvormen, een positieve en representatieve uitstraling;
• Een service- en klantgerichte houding;
• Doorzettingsvermogen, initiatiefrijk, gedreven, resultaatgericht, overtuigingskracht;
• Ervaring met het pro-actief en zelfstandig bezoeken van bedrijven;
• Uitstekende beheersing van Nederlands in woord en geschrift;
• Een beschikbaarheid voor ten minste 2 of meer jaren en 1 of 2 dagdelen per week;
• Rijbewijs

Voedselbank Hellevoetsluis
Voedselbank Hellevoetsluis is aangesloten bij de landelijke vereniging van Voedselbanken Nederland, waarbij bijna alle voedselbanken zijn aangesloten. Bij de voedselbanken in Nederland worden alle functies onbezoldigd ingevuld door vrijwilligers en worden geen levensmiddelen ingekocht. Bij Voedselbank Hellevoetsluis zijn ongeveer 50 vrijwilligers actief. Er wordt nauw samengewerkt met Voedselbank Spijkenisse en in voorkomende gevallen met andere omliggende voedselbanken. Het aantal huishoudens dat in Hellevoetsluis wekelijks afhankelijk is van de voedselbank schommelt tussen de 180 en 220 en het aantal personen betreft ruim 400 inclusief kinderen. Iedere week en het hele jaar door probeert de voedselbank te voorzien in een kwalitatief goed en volwaardig voedselpakket voor alle huishoudens. Daarin is de voedselbank sterk afhankelijk van
de plaatselijke supermarkten en kwekerijen in de directe regio.

Heeft u belangstelling voor deze functie? Mail dan naar: p&o@hellevoetsluis.voedselbankennederland.nl