<div style='color: #000;'>Voor vragen over uw voedselpakket </div><div style='color: #d9782d;'>06 - 24 21 43 19</div> <div style='color: #000;'>Hellevoetsluis... </div><div style='color: #d9782d;'>Vestingstad aan </div><div style='color: #d9782d;'>het Haringvliet</div> <div style='color: #000;'>Uw financiŽle bijdrage </div><div style='color: #d9782d;'>is voor ons</div><div style='color: #d9782d;'>GOUD waard!</div> <div style='color: #000;'>Meer weten over geld geven?</div><div style='color: #d9782d;'>Zie tabblad 'donaties'</div> <div style='color: #000;'>Hier worden de pakketten </div><div style='color: #d9782d;'>samengesteld en uitgegeven</div> <div style='color: #000;'>Kijk voor het juiste mailadres</div><div style='color: #d9782d;'>bij 'over ons' en 'bestuur'</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/voedselveiligheid.html'><div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div></a> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/ideale-boodschappenlijst.html'><div style='color: #000;'>Verse groenten erg gewild</div><div style='color: #d9782d;'>bij de voedselbanken</div></a> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/vrijwilliger-worden.html'><div style='color: #000;'>Ruim 40 vrijwilligers zijn actief </div><div style='color: #d9782d;'>bij ons betrokken</div></a> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/ambassadeurs.html'><div style='color: #000;'>Postcode Loterij steunt </div><div style='color: #d9782d;'>de voedselbanken</div></a>

ZONDER ONTBIJT KUN JE NIET LEREN

Wat was het een mooie actie die de Voedselbank Hellevoetsluis afgelopen vrijdag 28 augustus en zaterdag 29 augustus mochten houden bij Albert Heijn in Hellevoetsluis en Oostvoorne.

Op vrijdag was de opbrengst 97 gevulde kratten en op zaterdag bij Albert Heijn, Struyten, Hellevoetsluis maar liefst 44 kratten. In totaal dus 141 goed gevulde kratten met levensmiddelen.

Een resultaat om trots op te zijn, dat mede door de inzet van veel vrijwilligers behaald is. Voedselbank Hellevoetsluis dankt hen daar hartelijk voor. We zijn steeds weer verrast hoe iedereen die meewerkt zich zo tomeloos inzet om de voedselbank te helpen. Voor de organisatie is dat heel fijn en voelt aan als een kroon op het vele werk dat moet worden gedaan om een dergelijke actie te doen slagen.

Dit jaar was deze actie door Albert Heijn, in samenwerking met Voedselbanken Nederland, opgezet als een landelijk te houden actie met als motto: "Met een lege maag kun je niet leren".

De stemming zat er, ook bij heel veel klanten die doneerden, goed in en mensen gaven spontaan soms zelfs een mandje vol boodschappen. Er is (met toestemming van beiden) een foto gemaakt van een royale gever en een enthousiaste vrijwilligers die de boodschappen in ontvangst nam en zichtbaar genoot van dit gebeuren.

Alle boodschappen zijn inmiddels uitgezocht en opgeruimd in het magazijn. Met deze aanvullingen kunnen we er weer even tegen en onze klanten blij maken met de producten die tijdens deze actie gedoneerd zijn..... en daar gaat het om!

Deel dit nieuws