<div style='color: #000;'>Hellevoetsluis... </div><div style='color: #d9782d;'>Vestingstad aan </div><div style='color: #d9782d;'>het Haringvliet</div> <div style='color: #000;'>Uw financiŽle bijdrage </div><div style='color: #d9782d;'>is voor ons</div><div style='color: #d9782d;'>GOUD waard!</div> <div style='color: #000;'>Meer weten over geld geven?</div><div style='color: #d9782d;'>Zie tabblad 'donaties'</div> <div style='color: #000;'>Hier worden de pakketten </div><div style='color: #d9782d;'>samengesteld en uitgegeven</div> <div style='color: #000;'>Kijk voor het juiste mailadres</div><div style='color: #d9782d;'>bij 'over ons' en 'bestuur'</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/voedselveiligheid.html'><div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div></a> <div style='color: #000;'>Voedselbank Hellevoetsluis</div><div style='color: #d9782d;'>levert wekelijks </div><div style='color: #d9782d;'>180 pakketten</div> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/ideale-boodschappenlijst.html'><div style='color: #000;'>Verse groenten erg gewild</div><div style='color: #d9782d;'>bij de voedselbanken</div></a> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/vrijwilliger-worden.html'><div style='color: #000;'>Ruim 40 vrijwilligers zijn actief </div><div style='color: #d9782d;'>bij ons betrokken</div></a> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/ambassadeurs.html'><div style='color: #000;'>Postcode Loterij steunt </div><div style='color: #d9782d;'>de voedselbanken</div></a>

DE ROTARY CLUB HELLEVOETSLUIS DONEERT TAFELS AAN DE VOEDSELBANK HELLEVOETSLUIS

Vrijdag 13 oktober 2017 heeft de Voedselbank Hellevoetsluis 10 tafels ontvangen van de Rotary Club Hellevoetsluis. De Rotary Hellevoetsluis is vaste donateur van de Voedselbank Hellevoetsluis en vindt het belangrijk om juist aan deze organisatie een bijdrage te leveren.

De tafels zijn afgelopen vrijdag 13 oktober symbolisch overhandigd door Harry Geerlings, voorzitter van de Rotary Club Hellevoetsluis aan Jaap Piena, de voorzitter van de Voedselbank Hellevoetsluis. De overdracht vond plaats bij de Voedselbank aan de Einsteinweg 12, Hellevoetsluis in het bijzijn van een aantal bestuursleden en vrijwilligers van de Voedselbank. De Voedselbank gaat de tafels gebruiken bij het samenstellen van de voedselpakketten.

Rotaryclub Hellevoetsluis heeft een goed hart voor mensen en maatschappij en steunt vanuit de gedachte ‘Service above Self’ lokale organisaties en instellingen. Het motto voor het jaar 2017/2018 is ‘samen steeds verder’. Én dat doet Rotary Hellevoetsluis door financiële bijdragen te leveren, maar ook in de ondersteuning als het geven van materialen.

Meer informatie over de Rotary Hellevoetsluis? Kijk dan op www.rotaryhellevoetsluis.nl of via FB Rotary Hellevoetsluis.

Deel dit nieuws